Veelgestelde vragen

Wat is VraagMij?

VraagMij is een website waarmee zorgprofessionals direct met elkaar in contact kunnen komen op basis van inhoudelijke vragen over thema’s en regelingen.

Voor wie is VraagMij?

Voor alle zorgprofessionals werkzaam in Amsterdam in het Sociaal Domein plus het domein Wonen.

Wat kan ik vinden op VraagMij?

Je vindt er regelingen die van pas kunnen komen bij je werk als zorgprofessional in Amsterdam. Wanneer je ingelogd bent, zie je contactpersonen per regeling en thema. Je kunt hen direct benaderen voor vragen.

Hoe kan ik toegang krijgen?

Alleen zorgprofessionals die werkzaam zijn bij aangesloten organisaties hebben toegang tot de contactenlijst. Je kunt jezelf registreren met je werk e-mailadres via:
https://vraagmij.amsterdam.nl/gebruiker-registreren/ 
Als je organisatie niet is aangesloten, neem dan contact op met Vraag Mij.

Hoe word ik contactpersoon bij een thema of regeling?

Heb je verstand van een regeling of kennis over een zorgthema? Dan kun je andere zorgprofessionals helpen door je beschikbaar te stellen als contactpersoon. Om contactpersoon te worden ga je naar je profiel via het menu rechtsboven. In het onderdeel thema of regeling kun je kiezen voor ‘nieuwe toevoegen’. Klik daarna op Opslaan en je bent vanaf dat moment contactpersoon.

Hoe blijven de gegevens up-to-date?

De gegevens over thema’s en regelingen worden up-to-date gehouden door Vraag Mij. 
De gebruikers kunnen hun contactgegevens zelf bijwerken in hun profiel. Daarnaast vindt ook automatische controle plaats (periodiek) op juistheid van contactgegevens en wijzigingen in voorwaarden van regelingen.

Er klopt iets niet, bij wie kan ik dit melden?

Je kunt dit via het feedback blokje doen bij een regeling of thema. Gaat het over iets anders op de VraagMij website, stuur dan een bericht naar Vraag Mij

Ik sta in de applicatie genoemd, maar wil dat niet, hoe kan ik mezelf verwijderen?

Stuur een mail naar Vraag Mij

Welke organisaties hebben toegang?

Bekijk hier de lijst van toegevoegde organisaties. Iedereen die werkzaam is bij genoemde organisaties, kan een account aanmaken bij VraagMij.

Wie kan mijn contactgegevens zien?

Alleen zorgprofessionals die werkzaam zijn bij de toegevoegde organisaties en die zich hebben aangemeld bij VraagMij.

Wie beheert VraagMij?

De website wordt inhoudelijk beheerd door Vraag Mij. Het technisch beheer is ondergebracht bij DataPunt beheer (onderdeel van OIS van de Gemeente Amsterdam).

Staat je vraag hier niet bij? Mail naar Vraag Mij

production